Referencer

Hvad siger kunderne?

Helene er virkelig dygtig – hun formåede, gennem hele forløbet, at holde mig på sporet. Ved den sidste session var jeg meget tæt på en depression, det magtede Helene at få vendt, så jeg fik lysten til livet tilbage, det er stort! Du rummer uden problemer, at tårerne triller – du ser og mærker alt, selvom vi ikke sidder overfor hinanden fysisk.

Jeg har fået nogle redskaber, jeg også kan bruge fremadrettet, jeg vil helt sikkert igen og igen finde mine noter frem og gennemlæse dem, der er så mange guldkorn  – og opgaver, der med fordel kan løses igen for at få udbytte af dem endnu en gang.

Helene har startet en proces, som jeg fortsætter med: væk med pligt (skal og bør), ind med glæde og lyst. Det vil på sigt forandre min måde at være i verden på, større bliver det ikke!

 Jeg kan kun give Helene de bedste anbefalinger.

 – 60-årig kvinde fra Fyn

Helene hjalp mig med at ”rejse mig op, tørre skidtet af knæene, rette ryggen, tage en dyb indånding, tage parykken på, finde mig selv og gå ud i den store verden med tryghed om, at det er godt at være mig, og at jeg har noget at byde på”

Jeg værdsatte, at Helene selv var meget målrettet og holdt mig til dagsordenen. Jeg havde et specifikt mål, og det holdt hun sig til. Synes også, at det var godt, at Helene fulgte op på skrift bagefter med de overordnede ting, vi talte om.

 Helene inspirerer, samtidig med at hun er nærværende og super professionel i sit arbejde.

– Mariane Søndergaard-Jensen

Helene har hjulpet mig med at lære at tro på mig selv, få selvrespekt og ikke mindst elske mig selv.

Helene har hjulpet mig privat, men også til at blive en bedre chef. Hun har givet mig en masse ting med i rygsækken, som jeg flittigt bruger. Og det har hjulpet mig til at lytte til mig selv, til hvad jeg ønsker.

Tak Helene, for alle tudeturene, der er ikke en af dem, jeg ville have undværet i dag. Og tak, fordi du stadig er til rådighed som min livline.

Du har hjulpet mig til at blive en bedre mor, kæreste og ikke mindst et bedre JEG. Er dig evigt taknemmelig. Sender de bedste anbefalinger fra mig til dig.

– Louise Antonsen, Frisørmester

At blive coach’et er nyt for mig. Helene er god at arbejde sammen med. Det var godt og konstruktivt at blive coach’et, også grænseoverskridende, men på den positive måde. Det er godt for mig at visualisere, fordi det bliver mere konkret. Jeg oplevede en indre “jeg kan!!”, og jeg bruger nu Helenes coaching til at være mere beslutsom og stå fast, også at tænke på mig selv og ikke kun på andre.

Jeg kan anbefale at blive coach’et af Helene over Skype efter et personligt møde, det er kun en positiv oplevelse.
Dejligt at få et kærligt spark i R…., det er god hjælp til selvhjælp. Book en tid i en fart.

 – Anonym frisørmester

Igennem de sidste 2 år har jeg arbejdet sammen med Mastercoach Helene Polano.

I Helene møder man et menneske, for hvem rummelighed og retten til forskellighed er allestedsværende. Har du valgt Helene som guide på din personlige udviklingsrejse, kan man regne med aldrig at blive sat i bås og altid blive rummet med alt, hvad du er. Fra dette sted formår hun at guide, vejlede og udfordre dig! Udfordre dig i dyb respekt for dig, således at nye erkendelser, sandheder og perspektiver får plads til at vokse frem, folde sig ud og integrere sig i dig. Det er sådan varig forandring skabes – og det formår Helene.

Helene har flere uddannelser i personlig udvikling bag sig og hendes fundament udi menneskets psykologiske mekanismer er stærkt og velfunderet. Som klient betyder det, at jeg trygt kan læne mig ind i processen, for Helene formår at være til stede, bevare overblikket og samle trådene.

I Helene møder du et medmenneske, som vil dig det bedste og forstår at facilitere vejen dertil…

– De bedste hilsner,  Jette Skibelund

 

Video Referencer

Klienterne brugte 4 uger på et forløb hos UNIQMIND og blev alle coachet over Skype/Facetime.

Hør hvad de har at fortæller, og hvorfor du skal vælge UNIQMIND som din coaching-partner.

Flemming Juliussen – Konsulent

Tina Olsen – Lægesekretær
https://vimeo.com/207998031

Mikkel Risgaard – Iværksætter
https://vimeo.com/207998101

Dan Hagemann- Vejleder og Forsikringskonsulent
https://vimeo.com/207998228