Hvad er coaching

Hvad er UNIQMIND?

Det handler om coaching. For mig har der altid været plads til forbedringer. Det betyder ikke, at jeg konstant er i konkurrence med mig selv og omgivelserne. Det betyder, at jeg har set på områder i mit liv, hvor der var plads til forbedringer eller forandringer. Set, hvor der var plads til justeringer i mit liv, hvor jeg ønskede at ændre noget vigtigt og leve et autentisk liv.

Det betyder, at jeg altid har set på livet i et perspektiv af, hvad jeg selv kan gøre, og hvor jeg har brug for hjælp udefra, for at nå det jeg drømmer om.

Det er en kæmpe styrke at kunne se, at du har brug for et kompetent menneske, der kan støtte dig undervejs og på din vej.
Jeg er din støttende rådgiver, din coach, der stiller dig de rigtige spørgsmål, så du finder det rigtige svar – for dig.

“En god coach er en, der har været mange ting igennem, jo mere f…d up liv, jo mere livserfaring”.

Står du dér i livet, hvor du ønsker forandring i privatlivet eller karrieren, så betænk dig ikke.

Skriv en e-mail eller ring til:
helene@uniqmind.com
+45 3015 3574